Coś dla prawdziwych wyjadaczy Zombie, Zgarnij punkty za aktywność |
|
|
|
|
Jan 13 2011, 18:35
|

Zakochany w kulturze zwanej Hip-hopem

Grupa: Member
Użytkownik nr: 8,981

Statystyki Counter-Strike 1.6
Counter-Strike: Source
Team Fortress 2

|
Pragnę poinformować i zaprosić Was to wzięcia udziału w konkursie na najaktywniejszego gracza serwera STER CS:S Zombie Infection. Do zgarnięcia łącznie jest 600STER-punktów. Nagrody: 1. 500STER-punktów. 2. 100STER-punktów. W konkursie mogą brać udział wszyscy, z wyjątkiem administracji serwera. Aby szanse były wyrównane ranking został zresetowany i zaczynamy od nowa. ranking KLIK! KLIK!Aby wziąć udział w konkursie, gracz musi napisać post poniżej, w tym temacie, oraz grać pod takim samym nickiem jak na forum. Oraz posiadać uzupełniony profil na Naszym forum. Konkurs potrwa od teraz, do 14.02.2011, godziny 23:59. Zapraszamy!
Ten post został edytowany przez Patryś: Jan 13 2011, 18:52
--------------------
|
|
|
|
|
|
Jan 13 2011, 19:21
|

thread necromancer

Użytkownik nr: 13,276

Team Fortress 2

|
CYTAT(Patryś @ Jan 13 2011, 20:12)  Ale Ja nie mam na imię Hubert i ksywy Fabrykant. Konfiguruję serwer po swojemu, jeżeli Tobie nie pasuje, to trudno  . Chwilowo są problemy z graczami, zgadza się. Dzieje się to przede wszystkim dlatego, że admini chwilowo nie mają możliwości grania(głównie chodzi o sprawy rodzinne). Pragnę zaznaczyć, że na 4FUNie jakiś czas temu, było jeszcze gorzej  . @UP Nie bardzo. Nie rozumiem co ma aktywność adminów do ilości graczy oprócz tego że są takie barany że nie wiedzą że mają mute w menu i możliwość nagrywania demek. I tak bym nie próbował wygrać
Ten post został edytowany przez Nezik: Jan 13 2011, 19:22
--------------------
'bloki, klatki, domy, ławki, wszyscy grają to bez promocji, pompowanej kasy i tak mamy głos!'
|
|
|
|
|
|
Jan 13 2011, 21:29
|

Zawodowiec

Użytkownik nr: 8,553

Team Fortress 2

|
CYTAT(Patryś @ Jan 13 2011, 20:12)  Pragnę zaznaczyć, że na 4FUNie jakiś czas temu, było jeszcze gorzej  . Było, tylko że PTU rozumie, że SV jest dla serwera a nie serwer dla SV. Przysiedliśmy, wgraliśmy kilka nowych pluginów, skiny na jaila, nowe mapy, przetestowało się ustawienia, pograło się razem z nim, kilka ustawień/pluginów się "dokręciło" bez żadnych ceregieli na forum z propozycjami, pozapraszało się ludzi i się kręci, powoli bo powoli ale się kręci. Wiadomo, że zasypaliśmy Cię propozycjami, bardziej lub częściej mniej trafnymi itd. ale można było grać, konfigurować według siebie (jak to chciałeś zrobić) i testować co i jak się sprawdza na serwerze podczas rozgrywki a nie robić wszystko w ciemno (przewaźnie na pustym serwerze) i poprawiać jak Ci ktoś napisał, że jest źle. Grawitki = 600 na "szybkim" do dzisiaj chyba nie poprawiłeś i pewnie nie zamierzasz a suchar lata nieraz po kilkadziesiąt metrów w dal. Na SurfRPG grałeś dużo jak go ustawiałeś a na Zombie chyba nawet pełnej godziny nie przegrałeś. CYTAT(MixowyLow @ Jan 13 2011, 19:52)  Hubert jak tylko dostał dostęp do FTP cały dzień konfigurował razem z nami ZMa a było w tym czasie więcej osób niż ty masz teraz bo zmienił nazwę na TEST  Pisałem jak konfigurował, proponowałem, żeby z nami grał, ale patrz wyżej. CYTAT(Fabrykant @ Jan 13 2011, 20:29)  Konfiguracja swoją drogą ale sam świeżych ustawień nie przetestujesz :> Z tego powodu ja potrafiłem pół dnia przesiedzieć przy konfiguracji i sprawdzać coraz to inne ustawienia. Zobaczymy co z tym zrobisz, może wkońcu Cię coś olśni i sam zorganizujesz jakiś "Test Day"
Ten post został edytowany przez Kobyle oko: Jan 13 2011, 21:58
--------------------
miejsce byłej stolicy na sprzedaż wystawione wykupione za mamone, całkowicie zmienione cząstki starej świetności i potęgi światowej miejska metropolia to dziesiątki podwórek, setki ulic, tysiąc domów budujących strukture
|
|
|
|
|
|
Feb 5 2011, 15:01
|

Znawca

Użytkownik nr: 23,288

Team Fortress 2

|
Witam, Zgłaszam się do konkursu. Do zobaczenia w grze
--------------------
Mała porada dziewczynki. Jeżeli wybieracie niewłaściwą walkę, to miejcie chociaż właściwą broń.
|
|
|
|
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|