IPB
Witaj Gościu
Zaloguj | Rejestruj

Closed TopicStart new topic
 FEKU, Prośba o zdjęcie ostrzeżeń
FEKU
post Mar 7 2010, 06:44
Post #1

zajebisty feku

Grupa: SuperVisor
Użytkownik nr: 3,379

Statystyki
Counter-Strike 1.6

Cześć,

Proszę o usunięcie 2 warnów z mojego konta, jeżeli jest to możliwe. Ostatniego warna dostałem pare dni temu, ale został mi zdjęty przez cdv'a w tym temacie (kliknij tutaj)
Ostatni warn (Nov 5 2009, 20:05) za Placki. Jeden za konkurs zgadywankę, gdzie to zmienili regulamin. Reszta za off top.

Mam nadzieje że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie, i oczywiście obiecuję poprawę wink.gif
Zgadzam się na pobranie 90 punktów z mojego konta.

Pozdrawiam FEKU
Go to the top of the page

Serwery głosowe Ventrilo
rxN~~
post Mar 7 2010, 07:13
Post #2

Newsman&Moderator

Grupa: Moderator
Użytkownik nr: 3,277

Statystyki
Counter-Strike 1.6
Counter-Strike: Source
TF2 & L4D

No niestety FEKU, ale na twoim koncie widnieją 3 ostrzeżenia.

CYTAT
Odpracować można jedynie wszystkie swoje ostrzeżenia, nie ma możliwości zdjęcia tylko pewnej części ostrzeżeń,

Można by ci je zdjąć ponieważ wymagane 4 miesiące minęły, ale musisz wiedzieć że wtedy wymagane jest 130pkt. (120 za zdjęcie + 10 za napisanie prośby).

Ja jestem za zdjęciem.

Ten post został edytowany przez rxN~~: Mar 7 2010, 07:14

--------------------
"Bardzo się irytuję kiedy czytam, że GKS wygrał albo przegrał, a potem okazuje się, że chodzi o... GKS Bełchatów. Przepraszam, ale GKS jest tylko jeden, tak samo jak Ruch, Górnik, Wisła, Motor, Lech albo Legia. Z całym szacunkiem, ale kiedy mowa o innych drużynach tak samo się nazywających, powinno dodawać się miasto dla pełnej identyfikacji. Niech Bełchatów osiągnie w polskiej piłce tyle co Katowice - wtedy porozmawiamy."
06 kwietnia 2009, Paweł

+ Quote Post
adaxdk
post Mar 7 2010, 09:03
Post #3

Znawca

Grupa: CS 1.6 GG
Użytkownik nr: 9,424

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

CYTAT
Jeden za konkurs zgadywankę, gdzie to zmienili regulamin.

Pragnę sprostować, że regulamin w tej zabawie jest zawsze taki sam i nie mógł się zmienić. Bym wiedział. Niektóre decyzje moderatorów wynikać mogą z niedobrego zwyczaju uczestników, które są zakazane, ale nie przewidziany w regulaminie. W planach są drobne korekty regulaminu za zgodą założyciela konkursu.
Pozdrawiam.

Co do warnów, to rzeczywiście fajnie by było pozostawić na forum FEKU, go zawsze wszędzie pełno i pisze takie fajne głupoty, że nie wyobrażam sobie codziennego forum bez niego. ZA

--------------------
(O-o)`Just kill me.

adaxdk/bash.org.pl/330347/

+ Quote Post
Urban.
post Mar 7 2010, 10:05
Post #4

Expert

Grupa: Member
Użytkownik nr: 5,006

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

CYTAT(adaxdk @ Mar 7 2010, 10:03) *
Pragnę sprostować, że regulamin w tej zabawie jest zawsze taki sam i nie mógł się zmienić.

Był inny, jeszcze zanim zacząłeś go prowadzić wink.gif Wtedy niedozwolone były 'śmieszne, niezwiązane z rysunkiem odpowiedzi'. Też wtedy dostałem warna więc wiem biggrin.gif

@topic: na TAK, jak obiecasz, że przebijesz barierę 2k w miesiąc smile.gif

--------------------
zapraszam na STERowe VT:
Adres: s2.voicehosting.pl
Port: 3001
Hasło Serwera: ster

(pandór i squrcz brzęczą na gitarach, ciechu jęczy, kwiatek się śmieje, cloud napina, borys dostaje od wszystkich pocisk, exec lami w tibje)

+ Quote Post
FEKU
post Mar 7 2010, 10:29
Post #5

zajebisty feku

Grupa: SuperVisor
Użytkownik nr: 3,379

Statystyki
Counter-Strike 1.6

Mam już wymaganą ilość punktów do zdjęcia trzech warnów, tak więc proszę o zdjęcie mi 3 warnów z konta oraz zgadzam się na pobranie 130 punktów z mojego konta.

Ten post został edytowany przez FEKU: Mar 7 2010, 10:29

+ Quote Post
cdv
post Apr 6 2010, 13:13
Post #6

Expert

Grupa: HeadEditor
Użytkownik nr: 67

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

Zdjęte. smile.gif

--------------------
Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente Ente

+ Quote Post

Closed TopicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Przydatne linki
Ostatnie wiadomości

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 31st July 2010 - 07:38