|
|
Aug 22 2009, 14:56
|

Nowy

Grupa: Member
Użytkownik nr: 11,283
 Statystyki Counter-Strike 1.6

|
Witam Założylem ten temat, żeby gracze wyrazili swoja opinie na temat pluginy bf2, który jest aktułalnie na serwerze. Chciałbym też, żeby powrócił koncert życzeń Pozdrawiam!! Przepraszam za dwa tematy ale miałem drobne problem z lączem....
Ten post został edytowany przez Toobi: Aug 22 2009, 15:01
|
|
|
|
|
|
Aug 24 2009, 09:15
|

Kumaty

Grupa: CS 1.6 FFA
Użytkownik nr: 5,704
Counter-Strike: Source
TF2 & L4D

|
Mh, Var - ale ja sam zauważyłem, ten problem związany z graniem "na staty" jeszcze bardziej, niż wcześniej. Ale niektórzy gracze, w ogole nie wykazuja chęci spróbowania rozbroić paki, już nie mówie tutaj o 1vs8, ale zostaje np. 2vs5 a jeden z "2 ct", leci odrazu gdzieś na respa i czeka az beda uciekać za paką. I większośc graczy jeszcze się sadzi, jak sie upomnii że "to fffa". Zreszta, ankieta leci jak na razie po mojej myśli - ja modu nie chcę. Dlaczego? Im więcej pluginów, tym gorszy serwer - to taki moje zdanie. Rzeczy typu, podświetlany nick, i jakies dodatkowe bajery (ct wygrwa z tero tyle i tyl)to dla mnie bez sens, jhc, fajnie ze sa zmiany, ale ja tam jestem człowiekiem co grał w cs jeszcze jak nie istaniał amx  i raczej mam sentyment do tamtych czasów. Amx - tak, ale po to zeby serwer lepiej działał, a nie był przebajerowany;) Tak jeszcze nawiasem zmian. Czy Anty-bluzgator to dobry plugin? No bo dla mnie nie, jezeli ktoś klnie to i tak klnie, a czasami to prowadzi do głupich sytuacji typu. Że połowa serwera pisze sobie kur, hu.. bo chca sprwadzić "co tam piszę jak przeklne" i są święcie przekonanii, że nic im nie grozi ze wzgledu ze przeciez jest anty-bluzgator. pozdrawiam
Ten post został edytowany przez Ha0seK: Aug 24 2009, 09:19
|
|
|
|
|
|
Aug 24 2009, 11:32
|

Kumaty

Grupa: CS 1.6 & CZ Admin
Użytkownik nr: 10,945

|
CYTAT a właśnie ostatnio koleś został sam na 8 i co ma odbijać ? a Ty go zasalyaowales ogarnij to bo on nic nie zrobi 1on5 to sie nie odbija a co dopiero 1on8, cały serwer zaczął to do Ciebie mówić ale nie dociera więc piszę to tu mhm, to chyba byłem ja ten jedyny na ośmiu TT, racja może i teraz jest więcej takich sytuacji, że nie dobijają paczki, ale trzeba grać z głową i robić to co lepsze, przykład jak ja zostałem sam, a Ty mnie poganiałeś, zrobiłem myślę dobrze, że zachowałem ( ale o to żalu do Ciebie wiara nie mam  ) CYTAT Zreszta, ankieta leci jak na razie po mojej myśli - ja modu nie chcę. Dlaczego? Im więcej pluginów, tym gorszy serwer - to taki moje zdanie. Rzeczy typu, podświetlany nick, i jakies dodatkowe bajery (ct wygrwa z tero tyle i tyl)to dla mnie bez sens, jhc, fajnie ze sa zmiany, ale ja tam jestem człowiekiem co grał w cs jeszcze jak nie istaniał amx biggrin.gif i raczej mam sentyment do tamtych czasów. Amx - tak, ale po to zeby serwer lepiej działał, a nie był przebajerowany;) Wiesz to jest serwer FFA i nie grasz o coś wartościowego tylko się raczej bawisz grą, a ten MOD akurat pozwala na dobrą zabawę, więc nie wiem czego Wy się czepiacie, żeby ten mod usunąć. Na serwerze nie ma takich tekstów, że np. ten mod to lipa, czy coś takiego. W ankiecie jest może większa ilość głosów za tym aby mod został usunięty, ale zauważcie, że tylko Ci co chcą i są tym zainteresowani oddają głosy. Ciekawy jestem jakby taką ankietę zrobił na serwie... CYTAT Tak jeszcze nawiasem zmian. Czy Anty-bluzgator to dobry plugin? No bo dla mnie nie, jezeli ktoś klnie to i tak klnie, a czasami to prowadzi do głupich sytuacji typu. Że połowa serwera pisze sobie kur, hu.. bo chca sprwadzić "co tam piszę jak przeklne" i są święcie przekonanii, że nic im nie grozi ze wzgledu ze przeciez jest anty-bluzgator. Hmm... anty-bluzgator, Przydaje się, lecz te teksty, które wyświetlają się np. tego typu ( Kto mnie zrobił tego pomszczę ) dla mnie są żałosne, nie dość, że mogą kogoś urazić to są chamskie... Tyle z mojej strony
|
|
|
|
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|