IPB
Witaj Gościu
Zaloguj | Rejestruj

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
 Plugin Bf2
bf2
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety przed oddaniem głosu. Zaloguj się i oddaj głos, aby zobaczyć wynik.
Łącznie oddanych głosów: 61
Goście nie mogą głosować 
Toobi
post Aug 22 2009, 14:56
Post #1

Nowy
*

Grupa: Member
Użytkownik nr: 11,283

Statystyki
Counter-Strike 1.6

Witam
Założylem ten temat, żeby gracze wyrazili swoja opinie na temat pluginy bf2, który jest aktułalnie na serwerze. wink.gif
Chciałbym też, żeby powrócił koncert życzeń sleep.gif
Pozdrawiam!!
Przepraszam za dwa tematy ale miałem drobne problem z lączem....

Ten post został edytowany przez Toobi: Aug 22 2009, 15:01
Go to the top of the page

Serwery głosowe Ventrilo
eneM
post Aug 22 2009, 15:26
Post #2

Znawca

Użytkownik nr: 979

Statystyki
Counter-Strike 1.6
Counter-Strike: Source
TF2 & L4D

Nie wiem po co zakładasz 2x ten sam temat.
Dobrze ze jhc wywalił koncert życzeń bo stał sie już nudny dawno temu i graliśmy w kółko to samo.
Jak dla mnie plugin bf2 może zostać nie mam nic do niego w sumie nawet fajne, coś nowego szczególnie jak kogoś jara wojna gry wojenne itd tak jak mnie wink.gif

pozdrawiam

Ten post został edytowany przez eneM: Aug 22 2009, 15:31

--------------------
Amare !!

+ Quote Post
Var
post Aug 22 2009, 15:35
Post #3

Expert

Użytkownik nr: 130

Cze, co do bf2 jest mi zupełnie obojętny odkąd pasek znajduję się w dolnym rogu mi nie przeszkadza, co do koncertu bardzo dobrze ze został wyrzucony kiedyś Koncert nas wyróżniał od innych serwer a teraz jest na byle jakim serwerze, dodatkowo gracze przed wyjściem z serwera specjalnie wybierali do dupy mapy. Teraz jest lepiej. Jeszcze rozgrzewka.

+ Quote Post
POLICJANT
post Aug 22 2009, 15:35
Post #4

Expert

Grupa: AntyCheaters
Użytkownik nr: 1,189

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

Jeżęli tak Ci to przeszkadza to byś napisał może parę zdań o tym co myślisz, a nie ankiete zrobiłeś i zadowolony z życia ;>
Wiele osób chwali sobie zmiany i nie zamierzam ich cofać wink.gif

--------------------

+ Quote Post
Toobi
post Aug 22 2009, 15:48
Post #5

Nowy
*

Statystyki
Counter-Strike 1.6

Heh, nawet jeśli napisze co o tym myśle i tak to nic nie zmieni, dlatego wole zrobić ankiete, żeby wiedzieć co inni myślą. A co do tego, że wiele osób chwali sobie zmiany to się zgadzam ale czy jest to całość, połowa, większa połowa czy garstka graczy?? Właśnie tego zamierzam sie dowiedzieć sleep.gif dry.gif A z życia jestem zadowolny, tu zgadłeś wink.gif

+ Quote Post
DzejDi
post Aug 22 2009, 16:37
Post #6

Nowy
*

Użytkownik nr: 5,984

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

Uważam ze ten plugin z bf2 jest świetny, można sie nieżli pobawic no i motywacji dodaje wink.gif. A tak poważnie to dobrze ze zniknał koncert życzeń, ciągle de dust 2, inferno, a tak do 12 wygranych rund i fajnie jest.Mialem sporą przerwę na serwerze ale po powrocie miło mnie zaskoczyliście. Pozdrawiam graczy i ekipe Ster-u .Dzejdi

+ Quote Post
F!L!P3K
post Aug 22 2009, 19:51
Post #7

Nowy
*

Użytkownik nr: 8,222

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

Moim zdaniem plugin BF2 to najgorszy plugin z wszystkich możliwych. Już lepszy byłby diablo mod...
Najlepiej było kiedy serwer był bez żadnego pluginu. Zwykły serwer ffa to najlepszy serwer do gry. Przez 30 dni podczas których wiele się zmieniło:
1. Na serwerze panuje brak kultury
2. Ludzie strzelają w graczy ze swojej drużyny bez jakichkolwiek zahamowań, bez chwili zastanowienia. Np. Podszedłem dzisiaj do "gościa" z mojego teamu i mówię aby się ruszył a ten bez skrupułów strzela mi 4x w głowę. Co rundę obijał mnie do 1-5hp.
3. Brak adminów online na serwerze BF2 bo nikt nie chce grać na takim syfie...
Wielu graczy przerzuciło się na TP.

Bardzo proszę o usunięcie pluginu BF2.

Z poważeniem Filipek ;]

+ Quote Post
wiara
post Aug 22 2009, 23:02
Post #8

Zawodowiec

Grupa: CS 1.6 & CZ Admin
Użytkownik nr: 3,771

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

dziwne, bo ja od czasu bf2 zaczalem grac czesciej smile.gif
bardzo motywuje mnie ten system do lepszej gry, ale zrobilo sie na serwerze coraz wiecej pro hajtow i juz nie wymiatam biggrin.gif

--------------------

"MYŚLEĆ O MYŚLACH NIE DO POMYŚLENIA" T. Pratchett

+ Quote Post
Maniek*
post Aug 23 2009, 12:01
Post #9

Kumaty

Użytkownik nr: 3,068

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

Ok plugin jest działa ale chyba statystyki nie sa zrestartowane?

JHC do roboty zresetuj statystyki bf2 i zaczynamy wyscig o złote medale biggrin.gif

A co do samego pluginu to zawsze jakas motywacja. Zdobywamy medale odznaczenia i nowe rangi biggrin.gif kazdy chce miec najwięcej medali itp tak ze ja myśle ze to raczej przyciągnie ludzi biggrin.gif

Ten post został edytowany przez Maniek*: Aug 23 2009, 12:03

--------------------

+ Quote Post
p!k0
post Aug 23 2009, 18:22
Post #10

Kumaty

Użytkownik nr: 10,945

Statystyki
Counter-Strike 1.6

Dokładnie, ten mod to bardzo dobra rzecz którą zrobił jhc ... większości to raczej pasuje tongue.gif
Jest rywalizacja o medale, jest adrenalina, każdy dobrze się bawi. I tak ma BYĆ !!!

+ Quote Post
wiara
post Aug 24 2009, 00:35
Post #11

Zawodowiec

Użytkownik nr: 3,771

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

tylko, że teraz nastąpiła duża napinka, zamiast grać to wlepiam miliony kicków/banów.
Proszę o zachowanie kultury - przeklinać możecie tak jak ja - przed swoim monitorem (w grze jest to zbędne i irytujące)

btw.

Przypominam, że serwer FFA nie jest dla 'Obiboków' i jak jest podłożona paczka to lecimy ją rozbrajać, nie kampimy! Ostatnim czasie każdy chce mieć jak najlepsze staty w nowym pluginie i często 'zachowuje'.

--------------------

"MYŚLEĆ O MYŚLACH NIE DO POMYŚLENIA" T. Pratchett

+ Quote Post
Drac0n
post Aug 24 2009, 08:03
Post #12

Początkujący
**

Użytkownik nr: 6,930

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

CYTAT(wiara @ Aug 23 2009, 01:02 AM) *
bardzo motywuje mnie ten system do lepszej gry, ale zrobilo sie na serwerze coraz wiecej pro hajtow i juz nie wymiatam biggrin.gif

no ba .. ja wbijam i zamiatam tam.... kurze
szkoda ze w bf2 w statystykach nie ma podzialu miedzy ak a m4 ... ogolnie to mi mod nie przeszkadza a raczej
tak jak u wiary motywuje mnie do mocniejszego nawalania w napow biggrin2.gif

--------------------
Ukradli mi Łopatkę... :( / weż sie ogarnij !! / wieczny 13-latek ^^

+ Quote Post
Var
post Aug 24 2009, 08:14
Post #13

Expert

Użytkownik nr: 130

CYTAT
Przypominam, że serwer FFA nie jest dla 'Obiboków' i jak jest podłożona paczka to lecimy ją rozbrajać, nie kampimy! Ostatnim czasie każdy chce mieć jak najlepsze staty w nowym pluginie i często 'zachowuje'.

a właśnie ostatnio koleś został sam na 8 i co ma odbijać ? a Ty go zasalyaowales ogarnij to bo on nic nie zrobi 1on5 to sie nie odbija a co dopiero 1on8, cały serwer zaczął to do Ciebie mówić ale nie dociera więc piszę to tu

@ lol ankieta pokazała ze bf2 więcej osób nie chce biggrin.gif

+ Quote Post
Ha0seK
post Aug 24 2009, 09:15
Post #14

Kumaty

Grupa: CS 1.6 FFA
Użytkownik nr: 5,704

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

Mh, Var - ale ja sam zauważyłem, ten problem związany z graniem "na staty" jeszcze bardziej, niż wcześniej. Ale niektórzy gracze, w ogole nie wykazuja chęci spróbowania rozbroić paki, już nie mówie tutaj o 1vs8, ale zostaje np. 2vs5 a jeden z "2 ct", leci odrazu gdzieś na respa i czeka az beda uciekać za paką. I większośc graczy jeszcze się sadzi, jak sie upomnii że "to fffa".

Zreszta, ankieta leci jak na razie po mojej myśli - ja modu nie chcę. Dlaczego? Im więcej pluginów, tym gorszy serwer - to taki moje zdanie. Rzeczy typu, podświetlany nick, i jakies dodatkowe bajery (ct wygrwa z tero tyle i tyl)to dla mnie bez sens, jhc, fajnie ze sa zmiany, ale ja tam jestem człowiekiem co grał w cs jeszcze jak nie istaniał amx biggrin.gif i raczej mam sentyment do tamtych czasów. Amx - tak, ale po to zeby serwer lepiej działał, a nie był przebajerowany;)

Tak jeszcze nawiasem zmian. Czy Anty-bluzgator to dobry plugin? No bo dla mnie nie, jezeli ktoś klnie to i tak klnie, a czasami to prowadzi do głupich sytuacji typu. Że połowa serwera pisze sobie kur, hu.. bo chca sprwadzić "co tam piszę jak przeklne" i są święcie przekonanii, że nic im nie grozi ze wzgledu ze przeciez jest anty-bluzgator.

pozdrawiam

Ten post został edytowany przez Ha0seK: Aug 24 2009, 09:19

+ Quote Post
eneM
post Aug 24 2009, 09:39
Post #15

Znawca

Użytkownik nr: 979

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

Z tym anty-bluzgatorem sie zgodzę, no i może z tym podświetlaniem nicków to moim zdaniem nie potrzebne, ale reszta jest ok.

--------------------
Amare !!

+ Quote Post
p!k0
post Aug 24 2009, 11:32
Post #16

Kumaty

Użytkownik nr: 10,945

Statystyki
Counter-Strike 1.6

CYTAT
a właśnie ostatnio koleś został sam na 8 i co ma odbijać ? a Ty go zasalyaowales ogarnij to bo on nic nie zrobi 1on5 to sie nie odbija a co dopiero 1on8, cały serwer zaczął to do Ciebie mówić ale nie dociera więc piszę to tu

mhm, to chyba byłem ja ten jedyny na ośmiu TT, racja może i teraz jest więcej takich sytuacji, że nie dobijają paczki, ale trzeba grać z głową i robić to co lepsze, przykład jak ja zostałem sam, a Ty mnie poganiałeś, zrobiłem myślę dobrze, że zachowałem ( ale o to żalu do Ciebie wiara nie mam tongue.gif )

CYTAT
Zreszta, ankieta leci jak na razie po mojej myśli - ja modu nie chcę. Dlaczego? Im więcej pluginów, tym gorszy serwer - to taki moje zdanie. Rzeczy typu, podświetlany nick, i jakies dodatkowe bajery (ct wygrwa z tero tyle i tyl)to dla mnie bez sens, jhc, fajnie ze sa zmiany, ale ja tam jestem człowiekiem co grał w cs jeszcze jak nie istaniał amx biggrin.gif i raczej mam sentyment do tamtych czasów. Amx - tak, ale po to zeby serwer lepiej działał, a nie był przebajerowany;)

Wiesz to jest serwer FFA i nie grasz o coś wartościowego tylko się raczej bawisz grą, a ten MOD akurat pozwala na dobrą zabawę, więc nie wiem czego Wy się czepiacie, żeby ten mod usunąć. Na serwerze nie ma takich tekstów, że np. ten mod to lipa, czy coś takiego. W ankiecie jest może większa ilość głosów za tym aby mod został usunięty, ale zauważcie, że tylko Ci co chcą i są tym zainteresowani oddają głosy. Ciekawy jestem jakby taką ankietę zrobił na serwie...

CYTAT
Tak jeszcze nawiasem zmian. Czy Anty-bluzgator to dobry plugin? No bo dla mnie nie, jezeli ktoś klnie to i tak klnie, a czasami to prowadzi do głupich sytuacji typu. Że połowa serwera pisze sobie kur, hu.. bo chca sprwadzić "co tam piszę jak przeklne" i są święcie przekonanii, że nic im nie grozi ze wzgledu ze przeciez jest anty-bluzgator.

Hmm... anty-bluzgator, Przydaje się, lecz te teksty, które wyświetlają się np. tego typu ( Kto mnie zrobił tego pomszczę ) dla mnie są żałosne, nie dość, że mogą kogoś urazić to są chamskie...

Tyle z mojej strony tongue.gif

+ Quote Post
Ha0seK
post Aug 24 2009, 13:28
Post #17

Kumaty

Grupa: CS 1.6 FFA
Użytkownik nr: 5,704

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

No a ja zauważyłem pewna sytuacje zwiazana z BF2 modem. Taka, że pewna część graczy którzy często grali u nas na FFA, przestali grać. A przyszła jakaś nowa fala osób [często dzieciaków] przyciagnietych BF2.

No, ja osobiscie jestem przeciwko wrzucania duzej ilosci pluginow, bo chce grać jak najbardziej czystego cs, a nie jakas zmodyfikowana odmiane:)

pozdrawiam

+ Quote Post
Toobi
post Aug 25 2009, 10:33
Post #18

Nowy
*

Statystyki
Counter-Strike 1.6

Haosek ma racje, najlepszy czysty cs bez żadnych durnych pluginów. A co do nowej fali osób to prawda ale większość to dzieci.

.

+ Quote Post
DeryL
post Aug 26 2009, 08:59
Post #19

Nowy
*

Użytkownik nr: 11,168

Statystyki
Counter-Strike 1.6

Plugin bf2 to według mnie świetna rzecz na innych serverach ffa na których grałem też był plugin bf2 i wszyscy go chwalili no i przyjemnie sie grało.

--------------------

+ Quote Post
Urban.
post Aug 26 2009, 12:22
Post #20

Expert

Użytkownik nr: 5,006

Statystyki
Counter-Strike 1.6
TF2 & L4D

Mi się ten plugin podoba wink.gif Dzięki niemu częściej zaglądam na ten serwer smile.gif

--------------------
zapraszam na STERowe VT:
Adres: s2.voicehosting.pl
Port: 3001
Hasło Serwera: ster

(pandór i squrcz brzęczą na gitarach, ciechu jęczy, kwiatek się śmieje, cloud napina, borys dostaje od wszystkich pocisk, exec lami w tibje)

+ Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Przydatne linki
Ostatnie wiadomości

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 31st July 2010 - 07:26