STER vs Tawerna, Informacje i Komentarze |
|
|
|
|
Aug 6 2009, 21:42
|

Expert

Grupa: TF2 Admin
Użytkownik nr: 1,189

Statystyki Counter-Strike 1.6
Counter-Strike: Source
Team Fortress 2

|
STER vs Tawerna STER CS 1.6
Kolejny mecz z serii STER vs Tawerna, jednak tym razem można powiedzieć, że organizowany z większym rozmachem tj. spotkanie będzie transmitowała telewizja Headshot. Zapisy trwają do wtorku (11.08.2009), a skład, która ja wybiorę wg. własnego uznania zostanie podany następnego dnia w środę. Od razu mówię, nie będę zwracał uwagi czy ktoś jest z nami od dziś, czy od 3 lat. Głównym atutem będą tutaj umiejętności - musimy pokazać kto ma najlepszą społeczność w Polsce  Podczas meczu wymagam kultury, wszelkie przejawy jej braku zostaną odpowiednio nagrodzone (osobiście się o to postaram). Kolejna i ostatnią sprawą jest kwestia zapisów i stawiania się na mecz - jeśli ktoś już jest chętny do wzięcia udziału i zostanie wybrany ma się stawić na mecz. W przeciwnym wypadku obiecuję, że kara będzie nie mała tj. dłuższa przerwa od serwerów STER. Oczywiście jeśli wypadnie komuś ważna sprawa i poinformuje MNIE o tym odpowiednio wcześniej to nie ma problemu. Era niestawiania się, a w usprawiedliwieniu swoim mówienia "bo nie", albo "byłem na imprezie" się raz na zawsze skończyła. To by było na tyle, powodzenia i do zobaczenia na serwerze Zapisy: W tym temacie.
Ten post został edytowany przez jHc`: Aug 6 2009, 21:43
--------------------
Lepiej spróbować, a potem żałować, niż żałować, że się nie spróbowało...
|
|
|
|
|
Gość_whstyle~ _*
|
Aug 7 2009, 13:35
|
Gość

|
pozwol mi być gwiazdą heczot.pl
|
|
|
|
|
Gość_whstyle~ _*
|
Aug 10 2009, 15:00
|
Gość

|
rozpoznawalności na sterze, ogarnięciu +wkład / staż dla/na sterze
|
|
|
|
|
Gość_whstyle~ _*
|
Aug 10 2009, 17:52
|
Gość

|
Tawerna powoli zaczyna niszczyć moją psychike  gdzie bym nie wszedł na serwer chce sprawdzić Liste graczy na stimie a tu co? ciągle tawerna mimo że nigdy tam nie wchodziłem  [attachment=8166:tawerna.JPG]
|
|
|
|
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|