Skład na mecz STER vs Tawerna |
|
|
|
 |
Odpowiedzi
(20 - 39)
|
|
Mar 5 2009, 14:26
|

Newsman&Moderator

Grupa: Moderator
Użytkownik nr: 3,277
 Statystyki Counter-Strike 1.6
Counter-Strike: Source
Team Fortress 2

|
No i niestety ja też nie jestem wybrany nie wiem czemu no ale trudno Może gdy ktoś inny będzie ustalał skład na inny mecz to się w nim zmieszczę
Ten post został edytowany przez rxN~~: Mar 5 2009, 14:26
--------------------
"Bardzo się irytuję kiedy czytam, że GKS wygrał albo przegrał, a potem okazuje się, że chodzi o... GKS Bełchatów. Przepraszam, ale GKS jest tylko jeden, tak samo jak Ruch, Górnik, Wisła, Motor, Lech albo Legia. Z całym szacunkiem, ale kiedy mowa o innych drużynach tak samo się nazywających, powinno dodawać się miasto dla pełnej identyfikacji. Niech Bełchatów osiągnie w polskiej piłce tyle co Katowice - wtedy porozmawiamy." 06 kwietnia 2009, Paweł
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 16:01
|

Nowy

Grupa: Member
Użytkownik nr: 5,028
Team Fortress 2

|
Dziękuje za wybranie mnie do grzania ławy  , a co do tego czy udzielam się na forum czy nie  to ode mnie zależy  jak mam coś ważnego do powiedzenia to napisze, a jak nie mam to się tylko przyglądam, żeby postów nie potrzebnie nabijać. Teraz druga sprawa mojego skila  napewno (i tego nie ukrywam) są lepsi ode mnie i się z tym godzę, ale chyba graniem na Ster TP nabrałem troszkę respektu wśród graczy i udowodniłem że potrafię wnieść coś do gry. Matko ale się rozpisałem  , ale skład wybrany teraz tylko trzeba pokazać tym z Tawerny kto rządzi  POZDRO
--------------------
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2009, 16:20
|

Expert

Grupa: AntyCheaters
Użytkownik nr: 1,189
Team Fortress 2

|
CYTAT(sph!nks @ Mar 5 2009, 05:05 PM)  Ja nie zamknę ani razu, czy się to wam podoba czy nie, tak na złość wam. Hajt Wojtek!  Trzymam za słowo, bo wiem, że i tak zamkniesz
--------------------
Lepiej spróbować, a potem żałować, niż żałować, że się nie spróbowało...
|
|
|
|
|
Guest_whstyle~ _*
|
Mar 5 2009, 19:24
|
Guests

|
ja bd pilnował żeby hltv nie przeszło do naszego timu i nie przeszkadzało ! a Wy macie zabijac
|
|
|
|
|
  |
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|