|
  |
A co powiecie na nowe nuty?, Propozycja j.w |
|
|
|
|
Mar 15 2010, 17:09
|

Zawodowiec

Grupa: Banned
Użytkownik nr: 6,928
 Statystyki Counter-Strike 1.6
Counter-Strike: Source
Team Fortress 2

|
CYTAT(Ludi_ @ Mar 15 2010, 16:46)  Gdyby to tylko ode mnie zależało to muzyka byłaby zmieniana średnio co miesiąc, ale muszę wszystko konsultować z yetj, który ma dostęp do HnS więc wszystko zależy od jego humoru  Mogę obiecać, że pogadam na ten temat, jeżeli będę miał okazje. P.S Co wy chcecie od "na melanżu" dla mnie i yetj był to priorytet  To niech Ci zrobi osobny plugin do muzyki i wszystko cacy  PS: [18:20:52] pUch4cz: zobacz ta muze w temacie, dalem 2 fajne propozucje pasujace do hnsa [18:22:22] Kamil 'Yetj' Sękalski: Ludi [18:22:24] Kamil 'Yetj' Sękalski: kierunek
Ten post został edytowany przez pUch4cz: Mar 15 2010, 17:22
|
|
|
|
|
|
Mar 15 2010, 21:59
|

Troll Slayer

Grupa: TF2 Admin
Użytkownik nr: 5,941
 Statystyki Counter-Strike 1.6
Counter-Strike: Source
Team Fortress 2

|
CYTAT(Muminek @ Mar 15 2010, 22:46)  Moim skromnym zdaniem to gracze a nie SV powinni wybierać piosenki na serwer. Sory Ludi ale tak jak wyżej ktoś powiedział ty z tego co widzę po awatarze lubisz rege i piosenki nawiązujące do tego. Na HnS takie nuty nie pasują dlatego ze wszystkich propozycji jakie powstaną powinieneś wybrać 10 a i zrobić ankietę. Nie musi ona długo być na forum wystarczą 2-3 dni. To tyle miałem do powiedzenia Chyba nie zrozumiałeś, o co mi chodzi. Nawet gdyby ktoś dał piosenkę Bob Marleya to nie będzie jej na serwerze, bo taka muzyka nie pasuje do serwera. Na HnS powinny być szybkie i konkretne piosenki. Wybierać będę to ja, ponieważ to ja prowadzę serwer, ale chcę tutaj dostać konkretne propozycje muzyki, jaką chcielibyście zobaczyć na serwerze. Wybiorę te, które będę uważać za muzykę która nada się na HnS, a jeżeli będzie taka konieczność to zapytam się Was co sądzicie o mojej propozycji. Serwer jest dla Was nie dla mnie, ale decyzje podejmuję ja. Nie dogodzę tak czy tak 100 % graczy, ale postaram się wybrać te, które będzie chciała większość. Zapewne zrobię ankietę.
Ten post został edytowany przez Ludi_: Mar 15 2010, 22:00
--------------------
CYTAT(cdv @ 03 Lip 2010 15:21)  trzymajmy dalej [Cenzura] zamiast ludzi poważnych to tak będzie się to ciągle kończyło ... "Łańcuch na klacie, każda ściąga gacie"
|
|
|
|
|
  |
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|