|
  |
|
|
Dec 22 2009, 13:29
|

Znawca

Grupa: Member
Użytkownik nr: 6,508
 Statystyki Counter-Strike 1.6
Counter-Strike: Source
TF2 & L4D

|
YOŁ. Dawno, dawno temu, otrzymałem bana na sb. Pisałem jeden temat o zdjęcie mi go, niestety nie wypaliło. Tak więc ponownie proszę o odbanowanie mnie na sb. Brałem udział w meczach, zachowywałem się na forum kulturalnie. Wiem, wiem - ostrzeżenia. Napisałem Rafałowi pw, lecz nie raczył nawet odpisać. Zapewne gdybym poprosił o ściągnięcie tych warnów zapewne było by to zrobione, lecz... potrzebuję na to 200pkt'ów, na które mnie nie stać. Jeżeli ta prośba nie zostanie wysłuchana, po dzisiejszym meczu, w którym mam nadzieje wezmę udział, prosiłbym o usunięcie mego konta.
Peace.
Ten post został edytowany przez sl0th: Dec 22 2009, 13:30
--------------------
są takie rzeczy na które nie mamy wpływu, to my niechciani wychowani pośród syfu, wśród brudnych krawężników i szarej monotonii, gdzie czas stoi dni płyną w kroplach alkoholi'
|
|
|
|
|
|
Dec 22 2009, 16:29
|

Newsman&Moderator

Grupa: Moderator
Użytkownik nr: 3,277
 Statystyki Counter-Strike 1.6
Counter-Strike: Source
TF2 & L4D

|
Ja jestem za tym żeby dać mu ten prezent na święta i go odbanować.
--------------------
"Bardzo się irytuję kiedy czytam, że GKS wygrał albo przegrał, a potem okazuje się, że chodzi o... GKS Bełchatów. Przepraszam, ale GKS jest tylko jeden, tak samo jak Ruch, Górnik, Wisła, Motor, Lech albo Legia. Z całym szacunkiem, ale kiedy mowa o innych drużynach tak samo się nazywających, powinno dodawać się miasto dla pełnej identyfikacji. Niech Bełchatów osiągnie w polskiej piłce tyle co Katowice - wtedy porozmawiamy." 06 kwietnia 2009, Paweł
|
|
|
|
|
  |
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|